به گزارش میناب نیوز ، با حضور مهدی دوستی استاندارهرمزگان دیگر مسئولان صبح امروز عملیات ساخت دبستان ۱۰ کلاسه آزادگان روستای سولقان میناب آغاز شد، این دبستان یکی از مدارس فرسوده شهرستان است که در دهه فجر ۱۴۰۱ بازدید و پیگیری ها برای بازسازی آن شروع شد و بعد از دو ماه اکنون ساختمان جدید مدرسه کلنگ زنی شد با این قابلیت که تعداد کلاس ها می تواند تا ۱۲ کلاس نیز افزیش یابد.
همچنین باتوجه به مطالبه مردم، استاندار هرمزگان ضمن بازدید از روند پروژه آسفالت معابر روستای سولقان بر کیفیت بخشی کار تاکید کرد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، همچنین با حضور در اراضی تامین شده جهت اجرای طرح نهضتملی مسکن در میناب ضمن بازدید از روند پیشرفت فیزیکی پروژههای مسکن تدریجی دستوراتی برای تسریع در احداث منازل صادر کرد.