به گزارش میناب نیوز ، محمد رادمهر در حاشیه این بازدید اظهار کرد : تصفيه خانه میناب در ٣٤ كيلومتري سد سرني میناب و در مجاورت سد استقلال میناب با قابليت آبگيري از مخزن سد سرني میناب و استقلال میناب ، بنا شده و از اسفند ماه سال ١٣٩٩ با يك متر مكعب ظرفيت زلالسازي و دو متر مكعب ظرفيت فيلتراسيون مورد بهره برداري قرار گرفته است.
وی افزود: اين تصفيه خانه از مدرن ترين طرح هاي اجرا شده در كشور بوده كه آب ورودي، پس از طي مراحل هوادهي به منظور حذف عوامل مواد طعم و بوي نامطلوب، گندزدايي اوليه، انعقاد و لخته سازي جهت زلالسازي آب و فيلتراسيون آب زلال و در نهايت، كلرزني ثانويه، جهت مصارف شرب ارسال مي گردد ضمنأ فرآیند به صورت شبانه روزي در حال انجام بوده و آب ورودي و خروجي از تصفيه خانه و حتي در حين فرآيند، طبق به روزترين تجهيزات پيشرفته، مورد آناليز كيفي قرار می گیرد.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان میناب از زحمات و تلاش های مدیریت امور آب و مسئول تصفیه خانه آب شرب میناب تقدیر و تشکر نمود.