امروز: جمعه 11 بهمن 1404 برابر با 30 ژانویه 2026

تردد خودروهای مناطق آزاد قشم و کیش در سراسر استان هرمزگان آزاد شد

میناب نیوز : استاندار هرمزگان گفت : تردد خودروهای مناطق آزاد قشم و کیش در سراسر استان هرمزگان آزاد شد.

به گزارش میناب نیوز : محمد آشوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد : تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد قشم و کیش در سراسر استان هرمزگان آزاد شد.

وی اضافه کرد: از همان ابتدا بنده پیگیر موضوع بودم، اگر چه برخی مخالفت‌ها و دیدگاه‌های متفاوت وجود داشت. با این حال، کارگروهی متشکل از گمرک، معاونت اقتصادی استانداری، مدیرکل حوزه، سازمان صمت، بنادر، استاندارد، پلیس امنیت، و اداره کل اقتصاد و دارایی تشکیل شد و ابعاد قانونی و حقوقی موضوع را مورد بررسی قرار داد.

استاندار هرمزگان افزود: نتیجه بررسی‌ها با موافقت سازمان‌های مرکزی همراه شد و پس از جمع‌بندی، موضوع در شورای تأمین استان مطرح و به تصویب رسید.

آشوری تازیانی تأکید کرد: اکنون با تصویب این طرح، گام بعدی تعیین سازوکار و شیوه اجرایی آن است که به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی همچنین گفت: تردد خودروهای مناطق آزاد به سرزمین اصلی یکی از مطالبات جدی و دیرینه مردم بود که با تفویض اختیارات رئیس‌جمهور به استان‌ها، روند اجرایی آن آغاز شد. در این مسیر، همکاری مسئولان مربوطه و همراهی نهادهای امنیتی، قضائی و شورای تأمین استان نقش مهمی در تحقق این موضوع داشت.

وی افزود: آنچه باقی مانده بود، موضوع شیوه‌نامه اجرایی بود که آن نیز نهایی شد. امروز با افتخار این خبر خوش را به مردم هرمزگان اعلام می‌کنم. بر اساس رویکرد عدالت‌محور دولت و اصول قانون اساسی، این مطالبه مهم به نتیجه رسیده است.

رای دادن به این مورد
(0 رای)
منتشر شده در گزارش ویژه
کد خبر: 4061

آخرین اخبار

با ما در تماس باشید

عضویت در خبرنامه سایت

حالت های رنگی

 

الکسا

پیج رنک

coolsocial.net minab-news.ir CoolSocial.net Badge