به گزارش میناب نیوز ،محمد رادمهر با صدور پیامی، مردم آگاه و حماسه ساز شهرستان میناب را به حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.
روز جهانی قدس که یادگار ارزشمند امام راحل و عظیم الشأن انقلاب اسلامی و ادامه راه رهبر شهیدمان حضرت امام سید علی خامنه ای (ره) می باشد، همواره یادآور اراده استوار و حمایت های همدلانه مسلمانان جهان از مردم مظلوم فلسطین و مخالفت با رژیم منحوس اسرائیل جنایتکار و استکبار جهانی می باشد.
بی شک مردم شریف و انقلابی ایران اسلامی امسال نیز با حضور میلیونی در راهپیمایی روز قدس، همگام با سایر ملت های دنیا نفرت خود را از رژیم منحوس صهیونیستی ابراز داشته و آزادی قدس شریف از چنگال خونین جنایتکاران را فریاد خواهند کشید.
همچنین ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگان در ماه ضیافت الهی و تسلیت شهادت رهبرعزیزمان حضرت امام خامنه ای(ره) و شهدای مظلوم دبستان شجره طیبه میناب و سایر شهدای جنگ رمضان و تبریک انتخاب رهبری معظم انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت الله امام سید مجتبی خامنه ای (حفظه الله) و تقدیر و تشکر از حضور گسترده و باشکوه مردم در اعلام و انتقام خون خواهی رهبر شهیدمان و شهدای رمضان و اعلام بیعت با سومین رهبر معظم انقلاب اسلامی و در مراسم تشییع و تدفین و گرامیداشت رهبر عزیزمان و شهدای مظلوم دبستان شجره طیبه، از مردم آگاه و تاریخ ساز شهرستان میناب دعوت می کنم تا بار دیگر با حضور گسترده خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، انزجار خویش از جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار را ابراز داشته و وحدت مسلمانان در مسیر تحقق آرمان قدس شریف را در برابر جهانیان به نمایش گذارند.

